Karin Andersson

Dömd att hatas – utan rättegång

Av Karin Andersson 2018-02-15

I juli förra året nästan utplånades en familj i Göteborg. En kvinna och hennes tre barn hittades i en brandskadad lägenhet. Kvinnan och ett av barnen var döda, de två kvarvarande barnen avled inom några timmar. De dödas skador tydde på att de hade avlidit redan innan branden utbröt.

   Därmed blev händelsen en mordutredning. Kvinnans man/barnens pappa togs in för förhör och anhölls...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Karin Andersson presenterar sig så här: Är före detta översättare och författare, numera gammal tant, och ägnar sin mesta tid åt att läsa och tänka. Bor i skogen i ett skruttlitet hus, tillsammans med sin yngste son, och trivs alldeles väldigt med livet. Den främsta framtidsförhoppningen är att få bli så gammal att människan hittar den första planeten med liv utanför solsystemet. Tränar sedan 24 år på att bli gammal, genom att från 49-årsdagen fylla 89 varje födelsedag. Ser mycket på film – favoriterna är ”Fram för lilla Märta” och ”Plan nio från Yttre rymden”. Den förstnämnda är obligatorisk minst en gång varje valår.
Karin är nu även en av Para§rafs krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.