Veckans värsta

Veckans värsta – handelskrig, torka och skönmålning

Av Börje R P Carlsson 2018-07-14

Det finns alltför många tecken på ett begynnande handelskrig som kan drabba Sverige hårt. Därtill en torka som är rena katastrofen för landets bönder. Varför hör vi då ingenting från Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap och dess generaldirektör Dan Eliasson? Och är det inte dessutom så att landets polisledning återigen har skönmålat sitt arbete? undrar Börje Carlsson i Veckans värsta.

   Jag trodde den tid var förbi då mitt intresse återigen skulle återuppväckas för Dan Eliasson och ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Börje Carlsson har under nästan hela sin tid inom kriminalpolisen arbetat med företrädesvis de grövsta brotten. Under ett par år var han rotelchef för en rotel med ett 40-tal medarbetare. Från 1993-1997 rotelchef på spaningsroteln. Vid omorganisationen 1997, till länsmyndighet, bad han att få återgå som utredare på länskriminalen. Under kriminalpolistiden har han varit handläggare och spaningschef för flera mord, grova våldtäkter och grova rån.
Börje har skrivit en mängd böcker om brott. Senast En gång snut – alltid snut. Hans böcker finns bland annat att ta del av här.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.