Hanif Bali

Hanif Bali väljer systemet framför individen

Av Andreas Magnusson 2018-11-26

Så var det då dags för den moderate lagstiftaren Hanif Bali att få lägga ut texten i SVT:s ”Min sanning”. Intervjuare var Anna Hedenmo som redan för några år sedan i ett annat TV-program kände sig nödgad att ställa frågan om hur mycket invandring Sverige tål. Och svaret hon fick i söndagens ”Min sanning” var att Sverige inte klarar av någon flyktinginvandring alls.

   Det är svårt att se programmet utan att psykologisera. Det tycks nästan övertydligt vilka process...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Andreas Magnusson är gymnasielärare i svenska, religion och etik. Han är också deltidsmusiker och har nyligen startat You Tube-kanalen Samtidsreflexen där tanken är att med pedagogiska reflektioner tränga djupare bakom människors reflexmässiga yttranden i samhällsfrågor. Andreas har idén om att en god journalist är pedagog och att en god pedagog också i någon mening borde vara journalist. Han medarbetar emellanåt på DN Kultur. Andreas är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.