Veckans blåsning
Joakim Lamotte. Foto: Björn Larsson Rosvall /TT

Lamotte ber om pengar – behövs de verkligen?

Av Andreas Magnusson 2020-04-25

Joakim Lamotte har haft en tuff start på året. Utskrattad för att han hade blandat ihop en TV-studio i Trollhättan med en aktiv krigszon. Därefter utbränd. Till råga på allt har flera personer som har delat hans texter fällts för förtal. Nu har stämningsansökan lämnats in mot Lamotte själv. Igår, när det som av en händelse var lönefredag, passade Lamotte på att ta upp saken och vädja om donationer. Men behövs pengarna verkligen?

Lamotte har en smart affärsidé. Jag har gjort en detaljerad granskning av vad den går ut på i den hä...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Andreas Magnusson är gymnasielärare i svenska, religionskunskap och etik. Han sysslar också med musik och driver You Tube-kanalen Samtidsreflexen där tanken är att tränga djupare bakom människors reflexmässiga yttranden i samhällsfrågor.
Andreas har idén om att en god journalist är pedagog och att en god pedagog också i någon mening borde vara journalist. Han har också skrivit en del för DN Kultur och nominerades 2019 till årets opinionsbildare vid Faktumgalan.
Andreas är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.