Fredrik Virtanen Foto Staffan Löwstedt/Svd/TT

”Vänstern och medierna bär ansvaret för metoos misslyckande”

Publicerad 2020-02-11

Till och från har vi på Para§raf publicerat utdrag ur böcker. Den här gången blir det Fredrik Virtanens uppmärksammade och hyllade tidsdokument Utan nåd. Vi bad honom också att skriva om hur han upplever metoo idag. ”Vänstern och medierna bär ansvaret för metoos misslyckande i Sverige”, skriver Virtanen.

När jag skrev den här essän till Utan nåd, i november-december 2018, var det en extrem text i samtid...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Fredrik Virtanen var Aftonbladets New York–korrespondent (2002-2005) och i flera års tid på 90-talet ledare för fredagsbilagan Puls.
Han medverkade på tidningens ledarsida varje lördag från september 2011 till oktober 2017 vid sidan om sitt huvuduppdrag som popkulturell krönikör och kritiker. Han var även tv-programledare för Aftonbladet Morgon! och TV-domarna.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.