Käftsmällar och bloggare

Av Dick Sundevall 2014-07-07

Idag har Wille Eriksson börjat blogga på Para§raf. Med sina 20 år sänker han medelåldern kraftfullt.

Wille är ganska ny på Para§rafredaktionen. Han är ett avdankat tennisproffs (jodå, så är det faktiskt), som har slagit sig på journalistik. Hans självklara förhållningssätt till kriminal- och rättsfrågor och hans vida kunskaper, har gjort att han ha kuggat in utan problem. Vi misstänker att det kan vara något genetiskt.

Vi fortsätter dock att även leta efter den där vakna uppkäftiga tjejen/kvinnan som tycker att det finns annat att blogga om än vad hon har ätit till frukost, vilka kläder hon har köpt och hur hon inreder hemma.

Börjar lossna nu

Para§raf har bara varit igång i ett halvår men nu börjar det lossna. När så vitt skilda företeelser som Dagens Nyheter ledarsida och debattsida hänvisar till oss och därtill förortskillarna på Salong Betong gör detsamma, så är det inte utan att vi börjar vi känna av lite ljummen medvind i nacken.

Men tt uppkäftigt kriminal- och rättsmagasin som inte väjer för kontroversiella ställningstaganden och som släpper fram personer och åsikter som för tillfället är allt annat än politiskt korrekta, kommer naturligtvis att till och från åka på en tjuvsmäll även i framtiden. Sticker man ut hakan får man ta sånt. Det blir mer av det slaget i veckan som kommer.

Lite omläggningar

Du som stadigt följer oss har kanske märkt att vi lagt om lite. Varje dag 12.00 publicerar vi numera artiklar. Dock kommer vi tills vidare inte att publicera artiklar på lördagar. Varför? Därför att ni kära Para§rafläsare tycks ha något annat för er då. Kanske har ni ett liv?

Vad ni än gör som är nyttigt, kul, stimulerande eller kanske rent av skönt, så vet vi att ni i varje fall inte läser Para§raf på lördagar i någon större utsträckning. Men vi bloggare kommer ändå att envisas med att sju dagar i veckan, 7.00 varje morgon, publicera minst ett blogginlägg.


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.