Blir krönikör

Av Ricard A R Nilsson 2013-05-08

Jag kommer att sluta blogga här på Para§raf och istället skriva krönikor. Dock kommer mitt bloggande att fortsätta på min egen hemsida.

Redaktionen för Para§raf och jag har diskuterat fördelar samt nackdelar med bloggandet. Efter en del skriftväxling har vi alla kommit överens om att det inte riktigt fungerar som det var tänkt från början. Därför kommer inom kort min första krönika att publiceras och mitt bloggande upphöra.

   Mina krönikor kommer allt som oftast att ta upp livet i fängelse, så en insyn i mitt liv som livstidsdömd och den slutna värld som en svensk anstalt utgör, kommer ni fortfarande att kunna få här på Para§raf. Men jag ger inte upp mitt bloggande helt och hållet.

   Som en del av er kanske vet så är jag även författare. Tillsammans med min gode vän tillika före detta fången Pierre D Larancuent, skriver jag kriminalromaner. Därför fortsätter jag mitt bloggande från min och Pierres författarhemsida: www.nilsson-larancuent.com. Ni som vill fortsätta följa mig och fortsättningen på mitt livstidsstraff hänvisas dit.

   Jag vill även passa på och tacka alla er som hittills har följt mig här på Para§raf. Ni har ofta kommit med intressanta kommentarer och frågeställningar, er ärlighet samt nyfikenhet har varit uppskattad, och jag hoppas ni fortsätter att följa mig även i framtiden.

 


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.