Hanif Bali

En film om en av våra krönikor

Av Andreas Magnusson 2018-02-11

Organisationen "SD är lika med rasister" har låtit göra en liten film av en av Para§rafkrönikören Andreas Magnussons krönikor. Den tillför en del förutom vad som fanns med i den skrivna texten. Magasinet Para§raf och "SD är lika med rasister" är från varandra helt fristående men det hindrar inte att det ibland är inlägg på Para§raf som andra kan ta till sig och göra ut i ny form. Så länge allt i den ursprungliga texten finns med och inte förvanskas, har vi inga invändningar mot det.

https://www.facebook.com/sdarlikamedrasiser/videos/1432735203522669/...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Jörgen Astonson som ställt samman den här filmen, är en fristående Facebook-aktivist som grundat och driver sidan SD är lika med rasister. Sidans specialitet är att producera enkla antifascistiska filmer. Ofta baserade på debattartiklar man vill sprida. Detta sker oftast utan upphovsmannens medgivande (dock inte i det här fallet). Störst spridning har bildspelet baserad på Emerich Roths artikel i DN från januari 2015. Den har visats fyra miljoner gånger.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.