Debatt

Löser hårdare straff problemen med brottsligheten?

Publicerad 2020-09-21

Gång på gång hörs i den allmänna debatten att det krävs hårdare straff, nästan oavsett vilka brott det är. Bland politiker har det blivit rena rallyt om vem som kan komma med flest förslag om straffhöjningar. Som om man tror att alla samhällsproblem löses bara det blir hårdare straff.

Fängelserna är fulla, dömda kan få gå i frihet upp till etthundra dagar innan de behöver ställa in s...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Torbjörn Ohlsson har ett mångårigt förflutet från bankbranschen. Den längsta tiden som säkerhetschef. Kallar sig numera författare, efter fyra utgivna romaner och frilansare. Samtliga böcker har speglat aktuella områden, som maktspel, girighet och övergrepp i olika former. Mera info finns att ta del av här: www.skrivovin.se

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.