Debatt
Advokat Lars Hurtig

Poliser blir nyttiga idioter

Publicerad 2018-04-07

Polisen intalar sig att de bara pysslar med personskydd, men låter sig villigt – som nyttiga idioter – lånas ut som kraftfulla verktyg i vårdnadstvister, vilket ofta resulterar i kapade band mellan barn och deras fäder, hävdar advokat Lars Hurtig.

   Den som känner sig hotad att bli utsatt för våldsbrott kan få skydd av polisen. Det finns en pers...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Lars Hurtig är advokat och delägare i Process Advokatbyrå i Stockholm. Han är ledamot av Sveriges Advokatsamfund sedan 1999, och har tidigare arbetat med blandade uppdrag, där vårdnadsmål varit vanligt förekommande.
Han arbetar numera nästan uteslutande med brottmål, som försvarare, men kommer fortfarande i kontakt med ett och annat vårdnadsmål, då sådana kan följa i kölvattnet av brottmål som avser påstående om brott i nära relationer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.