Vad definierar ett människoliv?

Av Michael Pålsson 2020-12-24

En av mina absoluta favoritsagor är den om Karl-Bertil Jonsson. En saga skriven med värme och kärlek av den godhjärtade Tage Danielsson. Varje julafton gråter jag en liten men förlösande skvätt glädjetårar och känner hur skön värme från magen och hjärtat sprider sig i hela kroppen under tiden jag ser på detta tecknade mästerverk som sänts på julaftonskvällen ända sedan 1970-talet.

Jag förmodar att jag får passa på att njuta nu innan M, SD och KD får som de vill och tar bort allt ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


  Michael Pålsson är advokat på Juhlin & Partners, med expertis inom avtalsrätt och arbetsrätt. Han har ett stort intresse för rättsfilosofi och är bland annat författare till boken ”Om frihet i vår tid”.
Läs mer på www.michaelpalsson.se
Michael är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.