Arvssynd – Vendetta – Vedergällning

Av Åsa Hägglöf 2021-03-18

Kollektiv bestraffning gentemot meningsmotståndare. En storm av hat virvlandes runt öronen på åsiktsuttryckaren och dennes närstående. Jag återkommer till ovanstående. Jag bär på en skam idag. En insikt jag slogs av efter nästan ett års tystnad. Ingen munkavle har bundits kring min mun. Dock har "bakom kulisserna" varit min plats under en lång tid.

Lite mer diskret. Lite mindre konsekvent. Lite mindre synlig, trots starka åsikter och engagemang. M...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Åsa Hägglöf är i grunden utbildad barnskötare. Arbetar på ett gruppboende inom LSS. Hon är väl insatt i asylpolitik och migrationsfrågor som hon engagerat sig i under snart 30 år. Vid sidan av sitt arbete jobbar hon ideellt med asylärenden, i första hand gällande ensamkommande.
Åsa är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.