Har Svenska kyrkan rätt fokus?

Publicerad 2021-09-13

Jag har jobbat nästan ett halvt sekel i verkstadsindustrin. Där är vårt fokus att få ut varor ur verkstadsporten som våra kunder är villiga att betala för. Dessutom krävs det att man är lönsam. I princip gäller samma sak i en kommunal förvaltning. Bästa möjliga vård, skola och omsorg till bästa möjliga kostnadseffektivitet. Men hur är det i kyrkan?

Är man där fokuserad på vad de kyrkoavgiftsbetalande församlingsmedlemmarna vill ha? Kanske, kanske ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Lars Rosenquist är ingenjör och har arbetat i verkstadsbranschen i nära ett halvt sekel med marknadsföring och konstruktion. Han är numera pensionär och ägnar sig åt kyrkopolitik för Centerpartiet och sina hobbies.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.