Veckans värsta
Annie Lööf. Foto Lorentz-Allard Robin /Aftonbladet /TT

Mental härdsmälta?

Av Börje R P Carlsson 2021-11-13

Håll V utanför annars lämnar jag överenskommelsen, säger Annie Lööf. Ibland undrar jag om politiker helt plötsligt slutar tänka eller om de allt som oftast drabbas av en mental härdsmälta? Nivån på ordväxlingarna är ungefär som i sandlådan eller strax utanför. ”Jag vill inte leka med dig för du är dum” eller ”min bror är starkare än din”.

Är det denna nivå vi ska förvänta oss av våra folkvalda så kan jag redan här och nu meddela att jag ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


     Börje R P Carlsson har under nästan hela sin tid inom kriminalpolisen arbetat med företrädesvis de grövsta brotten. Under ett par år var han rotelchef för en rotel med ett 40-tal medarbetare. Från 1993-1997 rotelchef på spaningsroteln.
Vid omorganisationen 1997, till länsmyndighet, bad han att få återgå som utredare på länskriminalen. Under kriminalpolistiden har han varit handläggare och spaningschef för flera mord, grova våldtäkter och grova rån.
Börje har skrivit en mängd böcker om brott. Senast En gång snut – alltid snut. Hans böcker finns bland annat att ta del av här.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.