Jimmie Åkesson. Foto Anders Wiklund / TT

Att pinka inåt eller utåt?

Publicerad 2021-11-30

Det gick som väntat, Magdalena Andersson kom tillbaka en gång till och valdes till statsminister. Det börjar bli en vana hos socialdemokratiska statsministrar. Eller en ovana skulle nog somliga säga. Annars är det väl så att det är Sverigedemokraterna, åtminstone i eget tycke, som har skördat stora poänger i den märkliga röra som präglade statsministerskiftet.

Det var ju första gången SD hade varit med i skapandet av en budget som godkändes av riksdagen oc...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Kjell Erik Arvidsson kommer från Bergum i nordöstra Göteborg. Flyttade efter gymnasiet till Växjö och blev ombudsman i Moderata Ungdomsförbundet något år.
”Jag har dock blivit alltmer ljusblå genom åren, bland annat genom förskräckelsen över SD-framgångarna och närmandet mellan M, KD och SD. Numer stödjer jag Centern.
Till yrket har jag varit journalist på några mindre tidningar och två lokalradiostationer i drygt 30 år.
Vintrarna på Västkusten förskräckte mig nästan lika mycket som SD, så numer bor jag på kenyanska höglandet. Här är det svensk högsommar året runt.”

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.