Konsten att göra det enkelt för sig

Av Carin Åberg 2021-12-13

Jag skrev för ett tag sedan om SARS CoV-2, vaccinering, smittspridning och restriktioner. Om skillnad mellan tidigare influensapandemier och Covid-19. De senaste dagarna har jag kunnat läsa om en ökande andel smittade/insjuknade som faktiskt är vaccinerade – med två doser; ”fullvaccinerade” – nu senast i Norge. ”Det är omikron-varianten” säger vissa experter. Hmm, säger jag.

Att virus muterar är ingen hemlighet, det är så de överlever – de ”anpassar” sig (slumpmässigt) till...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Carin Åberg är pensionär. Har en bakgrund som bland annat filosofie doktor i medie- och kommunikationsvetenskap, filosofie kandidat i teoretisk filosofi, databasmodulator, ljudtekniker, författare, pottkusk och städerska.
Kan som pensionär skriva om vad som helst, när som helst. Född på landet i Åmot, Gästrikland.
Carin är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.