Har 1,8 miljoner fått biverkningar av Covid-vaccineringar i Sverige?

Av Carin Åberg 2022-01-12

Som jag tidigare skrivit så muterar virus. Till och från så orsakar ett visst virus allvarliga sjukdomsfall, ibland död, hos sina värdar (virus kan inte föröka sig på egen hand). Gäller det allvarligt insjuknade människor i flera världsdelar (virus typ A) så kallas det en pandemi. Ingen bra mutering från virusets sida sett – det strävar ju bara efter att överleva, smitta vidare i lagom form och då är en allvarligt sjuk eller död smittbärare världen över ingen lyckad strategi.

Bättre med en lagom sjuk smittbärare som rör sig bland andra potentiella värdar – som alltså kan smi...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Carin Åberg är pensionär. Har en bakgrund som bland annat filosofie doktor i medie- och kommunikationsvetenskap, filosofie kandidat i teoretisk filosofi, databasmodulator, ljudtekniker, författare, pottkusk och städerska.
Kan som pensionär skriva om vad som helst, när som helst. Född på landet i Åmot, Gästrikland.
Carin är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.