Trygghetsnarkomanernas paradis

Av Michael Pålsson 2023-02-09

Det är ingen hemlighet att gängkriminaliteten och dödsskjutningarna är ett stort problem. I vart fall för de som blir drabbade. Också den ökade känslan av otrygghet är ett stort bekymmer. Men är vi beredda att på trygghetens altare överlämna vår framtid till politikernas godhet? De politiker vi har idag kan vi kanske lita på. Men vad händer imorgon?

Polisen har de senaste åren fått allt större resurser. Trots det ökar den grova brottsligheten och s...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Michael Pålsson är advokat på Juhlin & Partners, med expertis inom avtalsrätt och arbetsrätt. Han har ett stort intresse för rättsfilosofi och är bland annat författare till boken ”Om frihet i vår tid”.
Läs mer på www.michaelpalsson.se
Michael är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.