Gunnar Strömmer, Richard Jomshof (SD), Torsten Elofsson (KD) och Juno Blom (L) Foto: Anders Wiklund / TT

Snäll innerst inne?

Av Kristina Arvidson-Molin 2023-05-11

En professor i statskunskap säger att Gunnar Strömmer nog inte tror på sitt eget förslag när det gäller att införa en plikt för alla offentliganställda att anmäla papperslösa. Varför säger professorn så? Vill han förmedla till oss andra att justitieministern är ”snäll innerst inne”?

Visst har Strömmer tidigare kritiserat denna typ av angiverilagstiftning men nu står han fast vid at...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Kristina Arvidson-Molin har varit verksamhetschef för område socialtjänst, äldreomsorg och barnomsorg i en av stadsdelarna i Göteborg.
Specialområde missbruksfrågor. Startade ett litet bokförlag efter pensionen. Förlaget gav ut tre böcker och lades ner sedan.
Lever tillsammans med man och två fantastiska extrasöner från Afghanistan. Socionom och fil.kand med inriktning filosofi, idéhistoria och socialantropologi.
Kristina är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.