”Åk hem om det inte passar – vi vill att Sverige ska vara svenskt!”

Av Menekse Mermer 2023-07-06

Det finns många som uppmanar mig att åka hem på sociala medier i diskussioner eller när jag lägger upp en artikel som jag har skrivit. Jag har bott 34 år i Sverige, 10 år i Turkiet och 3 år Storbritannien och känt mig hemma i alla dessa länder även om London är den stad som välkomnade mig med öppna armar och som tolererade mig som person bäst av alla.

Ja, det är många som uppmanar mig att åka hem på sociala medier. Det är absolut en vardag numera.
S...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Menekse Mermer flyttade till Sverige som tioåring och delar gärna med sig av sitt perspektiv då hon har varit bosatt såväl i Turkiet som i London och Lund.
Hon har varit socialarbetare inom socialtjänsten sedan många år tillbaka som kontaktperson, projektledare, administratör, socialsekreterare, samhällsvägledare, bidragshandläggare mm.
Hon har tidigare varit politiskt aktiv men idag engagerar hon sig i samhälleliga frågor genom att skriva artiklar.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.