Anusblekning

Av Bengt Sändh 2014-08-12

Bengt Sändh funderar på att slå sig på det här med intimkosmetologi. Planerna är långt framskridna och marknadsföringen håller på att ta form. 

 

 

Bengt Sändh var ett av de omskrivna barnhemsbarnen. Han blev med tiden smed.
Men enligt polisen hann Bengt innan dess, i unga år, sätta ett informellt svenskt rekord i bilstölder genom att stjäla 46 bilar under tio dygn.

Med tiden blev han trubadur och har sjungit in 21 LP- och CD-skivor.

1993 startade han Bengt Sändhs snusfabrique.

Han spetsade sitt snus med lite konjak och det blev en succé.

Sex år senare sålde han snusfabriken till Swedish Match och flyttade till spanska Costa del Sol.

Där lever han nu med hustru och hundar. Bengt Sändh skriver böcker i skilda ämnen och är hängiven naturfograf.

 

För bara några decennier sedan bestod vi av kapitalister och proletärer, utsugare och utsugna. Arbetarna slet för urusel lön under slavliknande förhållanden och med långa arbetsdagar. Den tiden är förbi här i Västeuropa.

   Nu är vi alla utsugare medan de utsugna finns i den så kallade tredje världen där man syr våra kläder, skalar våra räkor, filear vår fisk och förpackar vårt kött. Där framställer man även allt ifrån hemelektronik till märkeskläder och exklusiva handväskor med mera. Vi tillgodogör oss allt detta arbete för en spottstyver medan de får slita, bevakade av vakter, för urusel betalning med omänskligt långa arbetspass.

   Detta borde ju resultera i att vi skulle bli arbetslösa men så är det inte. Vi är ytterligt kreativa när det gäller att hitta på nya yrken. Det räcker till exempel med att man skaffar sig ett visitkort med titeln ”konsult” och tar betalt för goda råd. Man kan gå en veckoslutskurs och bli alternativmedicinare eller hälsokostguru. Man kan själv ge veckoslutskurser i dessa och liknande yrken. Man kan bli massör eller naprapat. Man kan på några dagar utbilda sig till livsstils- relations- och sexcaoch och försöka försörja sig på det.

   Varför inte bli yogaguru eller irisdiagnostiker, rosenterapeut, slagrutegängare, bantningsrådgivare, andeutdrivare eller starta ett gym. Man kan bli expert på allt från lösögonfransar till nagelvård eller varför inte intimkosmetolog?

   Bor sedan 15 år strax utanför staden Fuengirola på spanska Costa del Sol. Så gott som varje dag far jag in till stan och snackar bort ett par timmar på någon av mina stambarer. Ett av dessa ställen är beläget vid huvudgatan och där sitter vi under parasoller på uteserveringen. En dag berättade jag att jag fått höra att man i Stockholm kunde få sin anal blekt hos olika intimkosmetologer. Ingen trodde mig. Då tog någon upp sin iPhone och googlade och strax kunde vi läsa om massor av företag som erbjöd dessa tjänster.

/wp-content/uploads/content/kronikorer/Nya yrken Entre.jpg   Vägg i vägg med baren finns en affärslokal där ett svenskt par för några månader sedan öppnat en delikatessaffär som raskt gick omkull. Nu står lokalen tom.

   Jag fick en idé och föreslog ett par av mina vänner att vi skulle hyra lokalen och starta upp en intim-kosmetologisk klinik.

Lokalens läge är det bästa tänkbara och vi skulle bli först i stan med denna service.

   Allt är i bästa skick såväl till interiör som exteriör och jag föreslog att vi skulle behålla namnet ”Delicatessen”.

Jag tog sedan en bild på lokalens exteriör, lät namnet stå kvar och la till den bild- och textreklam som jag ansåg nödvändig. Se bifogad bild.

   Längre fram har jag även planer på att starta ett företag i en angränsande bransch – nämligen en porrklubb och även här är namnet klart. Den skall heta ”Porr Favor”.

 

Bifogade filer:
Samlagskontrakt.pdf

Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.