Nej tack, till ”alternativa fakta”

Av Isabel Sommerfeld 2017-03-02

På senare tid har flertalet oroväckande påståenden om Sverige, invandrare och flyktingar florerat i media, särskilt i samband med den propagandafilm som sänts på Fox News i USA om Sverige som ”Europas våldtäktshuvudstad” - en film vars slutsatser dessvärre baserats enbart på lösa påståenden och rasistiska rykten, vilka saknar forskningsbelägg.

   Det påstås att "antal våldtäkter har skjutit i höjden", klipps in slumpmässiga bilder från andra ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Isabel Sommerfeld är snart jurist, med ett starkt engagemang för individens fri- och rättigheter. Hon har i studierna inriktat sig på mänskliga rättigheter och terapeutisk juridik, samt som frilansjournalist bland annat granskat idrottsrörelsen och kränkningar av mänskliga rättigheter vid VM- och OS-arrangemang. Mer information finns på isabelsommerfeld.com.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.