Dela inte in oss män i svin och riktiga svin

Av Börje R P Carlsson 2018-01-30

Jag känner mig trampad på. Jag är uppväxt i 40–50-talsanda. Jag hade tre systrar som fick lära mig respektera kvinnor. Jag tror mig aldrig ha varit närgången eller hårdhänt mot en kvinna. Jag har aldrig tafsat eller försökt våldta en kvinna. Trots att jag levt som jag fått lära mig blir jag nu, mer eller mindre, behandlad som en våldtäktsman av en del av en kvinnorörelse som synes ha tappat all sans och förnuft.

   Jag blir djupt bekymrad över hur blint en del kvinnor slår i Metoo-rörelsen. Likt väderkvarnsving...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Börje Carlsson har under nästan hela sin tid inom kriminalpolisen arbetat med företrädesvis de grövsta brotten. Under ett par år var han rotelchef för en rotel med ett 40-tal medarbetare. Från 1993-1997 rotelchef på spaningsroteln. Vid omorganisationen 1997, till länsmyndighet, bad han att få återgå som utredare på länskriminalen. Under kriminalpolistiden har han varit handläggare och spaningschef för flera mord, grova våldtäkter och grova rån.
Börje har skrivit en mängd böcker om brott. Senast En gång snut – alltid snut. Hans böcker finns bland annat att ta del av här.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.