Veckans värsta

En brun tråd från Budapest till Stockholm

Av Michael Pålsson 2021-07-03

Ett av de hetaste politiska uttrycken som för närvarande används är det att alla måste kunna tala med alla. Särskilt Centern. Men tydligen behöver inte M tala med S och vice versa fast att deras kriminal- och invandringspolitik hänger ihop som ler och långhalm. Båda partierna är dessutom lika ointresserade av klimatkrisen, så här borde finnas stora möjligheter till realpolitik.

Istället har M, KD och L bundit sig vid SD, som i sin tur kräver att få rejält inflytande för sin po...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Michael Pålsson är advokat på Juhlin & Partners, med expertis inom avtalsrätt och arbetsrätt. Han har ett stort intresse för rättsfilosofi och är bland annat författare till boken ”Om frihet i vår tid”.
Läs mer på www.michaelpalsson.se
Michael är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.