Passa på nu!

Av Dick Sundevall 2022-03-24

Betalväggar utgör en ständig irritation och vi på Magasinet Para§raf har i tio år undvikit att införa det. Men det går inte längre om vi ska fortsätta att utvecklas och gräva vidare. Vi drar oss inte för att publicera sånt som på olika sätt kan kännas obekvämt för eventuella annonsörer. Och eftersom vi tänker fortsätta med det – är det bättre att vi förlitar oss på våra läsare.

Efter vad vi fått fram så har den betalvägg vi nu infört lägst pris av alla betalväggar i landet. Det kostar bara 29 kronor i månaden att när som helst komma åt samtliga fem tusen artiklar och krönikor på Para§raf.

En annan ständig irritation, i varje fall för mig, är att när man klickar på något så kommer inte det man önskat se fram, utan istället möts man av en stor blaffig annons.

Genom att vi nu infört vår lågt prissatta betalvägg kommer du som läsare aldrig att mötas av en sådan annons när du vill ta del av vad som finns på Para§raf.

Några av er har efterfrågat andra sätt att betala för en prenumeration, än via de betalkort som nu är möjliga. Det kommer. Vi håller fortfarande på och trimmar in det hela.

Andra som har givit Para§raf sitt stöd genom att donera en summa varje månad, har frågat om de därtill måste betala för att komma förbi betalväggen. Nej, självklart inte. Ni har frikort. Har inte det fungerat för någon av er så hör av er så fixar vi det.

Andra har hört av sig och frågat om vi inte förlorar läsare på att införa en betalvägg? Inledningsvis kanske vi gör det men vi räknar med att i längden behålla våra läsare och förhoppningsvis få ännu fler läsare – genom att vi kan utveckla Para§raf och gräva mer.

Vi bygger som sagt hellre vidare på våra läsare än på annonsörer. Vem vet – i längden kanske det här kan innebära att vi helt slutar ha annonser i artiklarna. Vi hoppas att det kan bli så.

Slutligen, det är naturligtvis så att vi tids nog kan behöva höja priset för prenumerationerna. Allting blir dyrare och våra kostnader likaså.

Men – ni som går in och prenumererar nu för endast 29 kronor i månaden kommer även i fortsättning, under överskådlig tid, ligga kvar på denna låga månadskostnad.

Du prenumererar här: https://www.magasinetparagraf.se/register/manadsprenumeration/

 


   Dick Sundevall är Magasinet Para§rafs chefredaktör och ansvariga utgivare.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.