Nytt på Magasinet Para§raf

Av Dick Sundevall 2021-01-15

På raden längst upp till vänster på Magasinet Para§rafs startsida har det kommit till en ny rubrik, JURIDIKEN. Vi har då och då avvisat artiklar då vi tyckt att texterna haft för mycket av juridiskt finlir för att passa Para§raf. Nu ändrar vi på det. Utpräglat juridiska texter kommer framöver att finnas samlade under rubriken JURIDIKEN.

För dig som läsare innebär det här inga större skillnader. Den senaste artikeln oavsett om det är en krönika, debattartikel, utpräglat juridisk artikel eller något annat, hamnar fortfarande överst på vår startsida.

Men om du är speciellt intresserad av juridiska frågor så kan du alltså från och med nu klicka på rubriken ”Juridiken” och därmed hitta alla krönikor och artiklar med den inriktningen.

Tipsa gärna vänner och bekanta som är jurister, juriststuderande eller i största allmänhet juridiskt intresserade om den här möjligheten att få juridiska artiklar publicerade på Para§raf.

 


Dick Sundevall är chefredaktör och ansvarig utgivare för Magasinet Para§raf

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.