Klarna Bank erbjöd tre miljoner i förlikning

Av Nina Silventoinen 2022-08-24

Under hösten 2021 lämnade företaget Affideer AB, en samarbetspartner till Escobar Inc, in en stämningsansökan på flera miljoner mot Klarna Bank AB. Det hävdades att betalningar för sålda telefoner felaktigt hållits inne, något Klarna nekat till. Nu kan Magasinet Para§raf avslöja dokument som visar att det pågått hemliga förlikningsdiskussioner mellan parterna.

Dagens Industri var i oktober 2021 först med att rapportera om stämningen mot Klarna Bank, som bland...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Nina Silventoinen är delägare och researchchef på Para§raf. När hon inte arbetar med Para§raf arbetar hon med dokumentärer för olika TV-kanaler, håller dykarkurser i Egypten, hjäper produktionsbolag med research, gör poddar och arbetar med research åt advokater.
Därtill håller hon koll på att skribenterna på Para§raf har stavat rätt och ser till att det är ordning på Para§rafs ekonomi.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.