Debatt
Gunnar Bergström

Att bryta en kriminell livsstil

Publicerad 2019-08-30

De många skjutningarna i Sverige, och det ökande antalet sprängdåd, förskräcker och skapar många reaktioner. Det är förståeligt men kan ibland leda till ogenomtänkta åtgärder som gör det hela ännu värre.

   Vi har under valåret och under sommaren 2019 hört olika politiker övertrumfa varandra i krav på l...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Gunnar Bergström har arbetat i missbruksvården sedan 1974. De senaste åren har han arbetat som alkohol och drogterapeut och driver nu ett bolag som utbildar och utvecklar program om kriminalitet, droger och missbruk.
   Programmen han utvecklat som kallas Kriminalitet som Livsstil m.m. används på ett hundratal behandlingshem och institutioner i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
   Om kriminalitet har Gunnar Bergström gett ut boken Kriminalitet som Livsstil 4.0. Om droger har han skrivit boken Kärlek till döds.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.