Debatt
Michael Williams

Replik om identitetspolitik

Publicerad 2020-09-30

Carin Åberg gillar inte identitetspolitik och tanken om representation (Para§raf den 27 september). Carin tänker sig istället att allt borde handla om "åsikter, visioner, om hur ett framtida samhälle skulle se ut". Det kan ju vara gott så, men undrar varför Carin Åberg tror att sympati och medkänsla med andra skulle vara tillräckligt för det goda samhället.

Hon skriver att "En människa kan faktiskt föreställa sig hur det är att leva under andra villkor än ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Michael Williams är statsvetare, policyanalytiker, ämneslärarstudent, kommunikatör, kapellmästare i rockbandet Violent Divine, förälder och äkta make. Arbetar som politisk tjänsteperson i kommunpolitiken. Skriver och debatterar oftast utifrån grön, feministisk grund.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.