Debatt
Foto Claudio Bresciani /TT

Även vaccinerade personer kan vara smittbärare

Publicerad 2021-09-18

Nu måste jag reagera på artikeln "Krav på vaccinpass eller inte" av Michael Pålsson. Den var så grund att jag betraktar den som en knävecksreaktion utifrån mediaindoktrinerad rädsla. Rädda människor är farliga människor, som definitivt inte mäktar med en vettig riskbedömning, finns t.o.m forskning som visar att människor som agerar utifrån rädsla inte ens kan räkna procent, oavsett utbildningsnivå!

Ett flertal aspekter var helt bortglömda i artikeln som helt ändrar dess slutsats och ger en farlig ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Magnus Stålnacke är gruvarbetare sedan 30 år och tidigare (ö)känd som pseudonymen ”steelneck” som debatterade på nätet kring krocken mellan industriell exemplarframställning och dagens informationsteknik och internet

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.