Vart tog ni vägen, alla ni föräldrar?

Av Carlos Paulsson 2019-10-03

För fem år sen publicerade vi den här krönikan av Calle Paulsson, som då arbetade som ungdomspolis. Den är lika aktuell idag. Det går inte att bara vänta på att skolan och med tiden kanske polisen, ska ta itu med ungdomar som är för yviga – eller rent kriminella.

   Ni som kom till skolan och kollade läget. Jag minns pappan som kom in i vår klass när ett gäng ki...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Calle Paulsson är polis. Han presenterar sig så här: 
Adopterad från Colombia vid ett års ålder. Uppväxt i olika delar av Sverige. Bloggar, twittrar och föreläser. Var med och startade upp Områdes & ungdomsgruppen i Helsingborg, vilket var en ungdomsgrupp som jobbar förebyggande i utsatta områden och med ungdomar på individnivå. Det sker i samarbete med socialtjänst, kommun, skola och fritid, och även med andra personer och organisationer som verkar i ungdomsvärlden i Helsingborg.

Calle extraknäcker som skådis och har bland annat kunnat ses som knarklangare i några av Johan Falk-filmerna.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.