I backspegeln finns det mycket att se

Av Jan Olof Fällman 2022-05-17

Socialdemokraterna har sagt ja till Nato efter några veckors vånda. Det var många argument mot medlemskap vi fick höra innan beslutet togs. Även om det var väntat så blev det ändå en viss överraskning. Märk väl, jag anser att det här har pågått som om det var en kampanj, vi medborgare har pumpats med information om vad som händer och framförallt vad som inte händer. Undrar vilken reklambyrå Socialdemokraterna har anlitat?

Historiskt har svenska folket fått ta del av en hel hoper kampanjer genom åren utan att få säga sitt...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Jan Olof Fällman. Är en 78-årig murvel som på fritiden brukar jorden. Tidigare verksam inom SVT, UR, TV4 och Televerket. Känd för Pohlmanväder i Östnytt, filmen Stockholmsnatt även så som krigsreporter på Sri Lanka, numera krönikör i tidningen Speedwayracing.
Jan Olof presenterar sig gärna som diversearbetare i mediasvängen och är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.