För Palestina och världen

Publicerad 2023-11-13

Regionen Palestina har sedan den 7 oktober gått in i ett fruktansvärt krig. Och, naturligtvis, där har blommorna vissnat och solen har försvunnit eftersom mörkret har kommit, och ungdomarna kan inte sjunga, och barnen kan inte leka slarvigt på gatorna, och fredens vita duvor flyger inte på den dystra himlen.

Vem är skyldig till denna tragedi? Är det det israeliska folkets fel? Är det det palestinska folkets...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Isidoros Karderinis föddes i Aten 1967. Han är journalist, romanförfattare och poet. Han studerade ekonomi och avslutade forskarstudier i turismekonomi.
Hans artiklar har publicerats i tidningar, tidskrifter och webbplatser runt om i världen. Hans dikter har översatts till engelska, franska och spanska och publicerats i poetiska antologier, litterära tidskrifter och litterära tidningsspalter.
Han har publicerat åtta poesiböcker och tre romaner i Grekland. Hans böcker har översatts och publicerats i USA, Storbritannien, Italien och Spanien.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.