Veckans värsta
Joakim Lamotte

Lamotte är en usel målvakt

Av Åsa Hägglöf 2019-10-19

Joakim Lamotte höjer åter sin röst ordentligt. Med det skrivna ordet denna gång. Men han lämnar öppet mål och duckar när bollen kommer emot honom. Eller hoppar undan och låter medspelarna styra upp.

   Han får som vanligt igång sina undersåtar genom att gå ut hårt som en förkämpe mot våldsbrott. I ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Åsa Hägglöf presenterar sig så här: En helt vanlig kvinna med ett rätt så normalt fungerande liv i bagaget.
Mitt engagemang i asyl- och migrationsfrågor tog sin början i samband med den stora flyktingströmmen från forna Jugoslavien på 90-talet. Det var då jag aktivt bestämde mig för vilken människa jag ville vara. Då startade min ideella karriär. Var 23 år gammal då, nu är jag 50.
Jag vill förändra den avhumanisering som pågår i vårt samhälle. Den avhumanisering av medmänniskor som numer blivit normaliserat.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.