Sommarerbjudande till alla våra läsare

Missa inte Para§rafs sommarerbjudande!

Av Dick Sundevall 2023-05-26

Genom åren har vi haft fler läsare än vanligt i semestertider. Nu erbjuder vi er som fortfarande inte prenumererat att få göra det under sommarmånaderna, alltså juni, juli och augusti för en krona (1 kr) i månaden. Inget hindrar att ni därefter säger upp prenumerationen. Du betalar alltså tre kronor och kommer därmed åt att läsa närmare 5 000 låsta artiklar under hela sommaren. OBS: Du kan påbörja din prenumeration när som helst under sommaren och ändå få dina tre månader för bara tre kronor.

Jag brukar själv bli lite smågrinig och undrande när olika TV-kanaler eller tidningar kommer med den här typen av erbjudanden till nya prenumeranter och jag själv redan är prenumerant – och därmed ska fortsätta att betala den vanliga summan varje månad.

– Men va f-n, muttrar jag för mig själv. Vad får då vi som varit och är trogna prenumeranter?

Så för er som redan nu prenumererar och undrar – onekligen med viss rätt – vad ni får för sommarerbjudande, är det så här.

Vi kommer i höst att höja priset. Inflationen drabbar oss som alla andra. Preliminärt blir det en höjning till 34 kronor i månaden.

Men – ni som redan är prenumeranter har blivit utlovade av Para§raf att ni för alltid får ligga kvar på den låga nivå ni en gång i tiden gick in på. Och det står vi för. Räkna gärna på det och se vad det blir under ett år framåt, eller under två, eller tio år…

Om nu någon i dessa bistra ekonomiska tider sitter och tänker att, kan det stämma att jag alltså för bara tre kronor kan läsa alla låsta artiklar på Para§raf? Och det under hela sommaren – och sedan säga upp prenumerationen?

Ja, precis så är det. Det är upp till oss att försöka se till att du inte vill säga upp den, genom att du tycker att det är värt att även framöver ha tillgång till allt på Para§raf – för bara några få tior i månaden.

Så passa på nu!
Du prenumererar här.


   Dick Sundevall är Magasinet Para§rafs chefredaktör och ansvariga utgivare.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.