Debatt

Återupprätta tilliten – stärk medborgarnas rättigheter

Publicerad 2019-08-15

Maria Robsahm skriver i en artikel, den 9 augusti här på Para§raf, att den offentliga tilliten måste återupprättas, vilket förvisso är sant. Men det är värre än så och det finns även andra aspekter på tilliten till myndigheter som ofta inte berörs i debatten.

   Tillit skapas bland annat genom att regelverk är justa, människor behandlas lika och att beslut a...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Magnus Heinstedt är utbildad jurist och civilekonom. Har ett allmänintresse för frågor som rör människors rättigheter, speciellt inom områden som rör utvecklingen på landsbygden och inom jord- och skogsbruksnäringarna där människor ofta kommer i kläm när bland annat tjänstemän agerar självsvåldigt.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.