Foto: Jessica Gow/TT

Det här med klass…

Av Carin Åberg 2021-02-05

Jag blev hotad av en person som trängde sig in i min lägenhet – hotade mig med kniv. Så klart jag blev rädd, men min främsta tanke var att överleva. Personen (mannen) var skottskadad i benet, var hungrig och ganska stressad, kanske förvirrad. Jag trodde det aldrig skulle hända mig något sådant, men var ganska kall – hann liksom inte bli riktigt livrädd.

Det är inte så populärt att skriva om klass – låter sjuttiotal. Daterat. Men. Från att på åttita...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Carin Åberg är äntligen pensionär. Har en bakgrund som bland annat filosofie doktor i medie- och kommunikationsvetenskap, filosofie kandidat i teoretisk filosofi, databasmodulator, ljudtekniker, författare, pottkusk och städerska.
Kan som pensionär skriva om vad som helst, när som helst. Född på landet i Åmot, Gästrikland.
Carin är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.