Almedalen Foto Karl Melander/ SvD

När Almedalen flyttade till Riksdagshuset

Av Michael Williams 2021-07-08

Så har då alla företrädare för riksdagspartierna fått säga sitt i ett ödsligt, digitaliserat Almedalen. Vi får hoppas att pandemin ger med sig så vi får möjlighet att uppleva politik ”live as it happens” igen. Det finns faktiskt saker som inte fungerar lika bra digitalt som i verkliga livet. Tänker främst på politik, sportevenemang, sex och musik.

Tillbaka till ämnet så vill jag gärna konkurrera med den överexponerade Oscarsson och raljera lite s...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Michael Williams är statsvetare, policyanalytiker, ämneslärarstudent, kommunikatör, kapellmästare i rockbandet Violent Divine, förälder och äkta make. Arbetar som politisk tjänsteperson i kommunpolitiken. Skriver och debatterar oftast utifrån grön, feministisk grund.
Michael är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.