Min vän Pierre Larancuent är död

Av Ricard A R Nilsson 2017-09-16

Under en vistelse i Spanien misstänks min vän ha dödat en polis och därefter blivit ihjälskjuten. Men mina känslor för honom förblir desamma, han var en fantastisk människa som på grund av psykisk sjukdom och följderna av ett långt fängelsestraff, inte lyckades hitta tillbaka till samhället. Att hans liv slutade i denna tragedi är att beklaga, inte bara för honom och hans familj, utan även för offren och deras anhöriga.

   De tragiska omständigheterna kring min väns död har skapat blodvittring bland en viss typ av jour...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Ricard A R Nilsson och Pierre D Larancuent gav tillsammans ut tre kriminalromaner: ”Män utan nåd” (2012), ”Med döden som skugga” (2013) och ”När orättvisan segrar” (2016). De träffades i fängelse och deltog ofta i den kriminalpolitiska debatten genom artiklar och skrivelser i olika medier. Bägge var med när Para§raf startade, men Pierre lämnade journalistiken för några år sedan.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.