Det gångna året…

Av Carin Åberg 2021-12-30

Det har lagts en del förslag och faktiskt hänt en hel del under året 2021. Den mest uppenbara trenden under det gångna året är väl att rättssäkerheten angripits på allvar från olika håll. Förslag på att medborgare ska kunna bli objekt för det som kallas hemliga polisiära åtgärder – exempelvis telefonavlyssning – utan att vara misstänkta för något brott är ett exempel. Det gäller både dig och mig.

Ifall du känner någon som känner någon som är bekant med någon som eventuellt kan tänkas förekomma i...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Carin Åberg är pensionär. Har en bakgrund som bland annat filosofie doktor i medie- och kommunikationsvetenskap, filosofie kandidat i teoretisk filosofi, databasmodulator, ljudtekniker, författare, pottkusk och städerska.
Kan som pensionär skriva om vad som helst, när som helst. Född på landet i Åmot, Gästrikland.
Carin är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.